Tempahan jahit manik ,Sulaman Benang dan Tempahan jahitan tudung ala-ala Dato siti

Ingin memperindahkanbaju anda yang lama menjadi baru serta bersinar-sinar.Silalah hantar kepada saya.Saya akan memperindahkan baju-baju anda semua mengikut citarasa anda semua.Sila hubungi saya di 014-2222310,boleh emailkan kepada saya Batryana@yahoo.com atau ke laman Facebook saya click saja Batryana beads.....
There was an error in this gadget

Wednesday, March 31, 2010

Akhirnyer....

Dh naik hangin baru la menjadi aku pyer blogs yg tak seberapa cantik nie....aku akan try lg utk mencantikkan blogs aku mcm owg lain....budak br belajar...

Latest work







some of my works...




some of my works...alhamdulillah..berkat semangat dan tunjuk ajar dari rakan2 beaders

macam pening jer wat blog nie....


macam pening jer wat blog nie....
ahh ,...bila lagi nak try and error..kkkkkekekekkekeke